AMESTEC DE ULEIURI ESENȚIALE TERRASHIELD

(Amestec împotriva insectelor)

Nu vii acasă din nici o excursie fără o căpușă? Dintre toți care dorm în cameră, dimineața doar tu ai zece înțepături de țânțar, iar alții nici unul? Nu îți place să vină furnicile și muștele la masa de picnic sau când ieși la un grătar?

Atunci fi atent!

Firma producătoare doTerra a creat din 15 uleiuri esențiale un amestec destinat special ținerii la distanță a insectelor nedorite. Se numește TERRASHIELD.

Mulți știu că există uleiuri esențiale ca uleiul de lavandă sau de mentă care au acest efect de a ține la distanță insectele, sunt și unii care știu că majoritatea uleiurilor esențiale provenite din plante pe care le folosim ca și condimente țin la distanță insectele, dar până acum nimeni nu s-a gândit să facă un amestec atât de eficient în acest scop.

Cum să folosești uleiul Terrashield?

Vaporizează în locuință cu el sau pune câteva picături pe o batistă de bumbac în fiecare cameră!
Dimineața înainte de excursie pune câteo picătură pe fiecare șoseta și în încheieturi pentru a ține la distanță căpușele!
Pune câteva picături într-o sticluță fără capac și pune-o în mijlocul mesei de picnic dacă nu vrei ca muștele, țânțarii și furnicile să vină la mâncare!

 

Terrashield poate fi aplicat pe piele, nu irită pielea

și are un miros plăcut, deci nu trebuie să suporți

cine știe ce mirosuri pentru a ține la distanță insectele.