Essential Skin Care Kit Doterra

Gama cosmetică Essential Skin Care

GAMA Essential Skin Care

Scop primordial: Această gamă de cosmetice a Doterrei este conceput în așa fel, încât să utilizeze la maxim puterea uleiurilor esențiale pentru a vă ajuta să vă păstrați și să vă simțiți pielea tânără, sănătoasă și radiantă.
Pe lângă uleiuri esențiale Doterra această gamă include și tehnologii de ultimă oră care completează efectul uleiurilor esențiale în atenuarea semnelor vizibile ale îmbătrânirii celulare și mecanice.
Un alt fapt deloc de neglijat în cazul acestei game este că conține doar ingrediente care nu sunt nocive pentru organism și piele (non of the bad policy).

Din ce se compune această gamă?

 • Loțiune pentru curățarea pielii

 • Printr-o acțiune blândă spală impuritățile pielii și lasă în urmă o senzație de curățenie, prospețime și netezime. Componentele sale asigură totodată și inhibarea iritațiilor pielii și reduc stresul oxidativ la nivelul celulelor pielii. Folosiți pe pielea uscată, după aplicare spălați cu apă și ștergeți ușor cu un prosop!
 • Cremă pentru tonifierea pielii

 • Formulat pentru a reduce semnificativ deschiderea porilor pielii, această cremă utilizează uleiurile esențiale și ingrediente bazate pe cele mai noi tehnologii pentru a calma pielea sensibilă, a inhiba iritațiile pielii și a reduce stresul oxidativ la nivelul pielii. Aplicați crema după curățarea pielii într-un strat subțire evitând contactul cu ochii!
 • Ser antirid

 • Formula sa științifică ajută pielea să se întindă, reducând numărul și adâncimea ridurilor și hidratând pielea. Serul are beneficii de întinderea pielii pe termen scurt și lung și asistă claritatea pielii pentru a avea o piele care arată mai tânără.  Aplicați de jos în sus, dinspre interior spre exterior evitând contactul cu ochii, apoi aplicați Loțiunea hidratantă antirid sau Crema hidratantă!
 • Loțiune hidratantă antirid

 • Face mai mult, decât să hidrateze și să asigure o piele mai fină. Acționează cu putere împotriva semnelor îmbătrânirii îmbunătățind elasticitatea pielii, tonificând-o, reducând numărul și adâncimea ridurilor și ajutând la prevenirea pe viitor a semnelor îmbătrânirii mecanice a pielii. După curățare și tonifiere aplicați această loțiune dimineața și/sau seara!
 • Cremă hidratantă cu peptizi

 • Asistă la hidratarea pielii fără a lăsa o senzație uleioasă pe piele, dar ajută și la regenerarea pielii mature întărind epiderma, redând echilibrul pielii și reducând semnele vizibile ale îmbătrânirii. Complexul de peptizi de lapte conține molecule cu semnale naturale care ajută la regenerarea țesutului conectiv, îmbunătățind structura și aspectul general al pielii. Aplicați pe pielea curată dimineața și/sau seara!
 • Cremă exfoliantă

 • Ingredientele sale protejează și catifelează pielea chiar și în timpul exfolierii și previn iritațiile pielii și decolorarea acesteia. Masați o cantitate moderată în pielea umedă timp de 15-30 de secunde! Pentru un plus de efect hidratant masați timp de 1 minut! Apoi clătiți cu apă călduță! Evitați contactul cu ochii! Folosiți de 2-3 ori pe săptămână după nevoie!