HD Clear Facial Kit Doterra

Gama cosmetică HD Clear

GAMA HD Clear

Scop primordial: Această gamă de cosmetice a Doterrei este conceput în așa fel, încât să utilizeze la maxim puterea uleiurilor esențiale pentru a vă ajuta în lupta cu acneea și alte impurități ale pielii.
Pe lângă uleiuri esențiale Doterra această gamă include și alte elemente naturale care completează efectul uleiurilor esențiale în atenuarea și eliminarea acneei și regenerarea și reechilibrarea pielii.
Un alt fapt deloc de neglijat în cazul acestei game este că conține doar ingrediente care nu sunt nocive pentru organism și piele (non of the bad policy).

Din ce se compune această gamă?

  • Spumă pentru curățarea pielii

  • Conține extrase din plante despre care se știe că îmbunătățesc aspectul pielii și sentimentul de piele îngrijită! Pe lângă componentele uzuale ale amestecului de uleiuri esențiale HD Clear conține și extract de lemn dulce care reglementează producția de sebum și cantitatea de grăsime a pielii, pe când coaja de răchită albă asistă la regenerarea pielii și ajută pielea să își recapete aspectul catifelat. Pe lângă acestea, hrănește pielea cu amino acizi și alină roșeața și iritația pielii. Poate fi folosit de către persoane de orice vârstă. Aplicați pe pielea umedă spuma provenită de la două pompări cu mișcări circulare în sus. Apoi spălați bine cu apă și uscați pielea cu un prosop! Evitați contactul cu ochii! Aplicați dimineața și seara, după care folosiți amestecul de ulei HD Clear și Loțiunea pentru față HD Clear!
  • Amestec de uleiuri esențiale HD Clear

  • Conține ulei de semințe de chimen negru și uleiuri esențiale de arbore de camfor, arbore de ceai, verbină exotică, eucalipt și geranium. HD Clear îmbunătățește starea pielii cu probleme controlând glandele sebacee hiperactive, îmbunătățind textura pielii, reducând iritația pielii și regenerând pielea la nivel celular. Componentele folosite se absorb perfect în piele și acționează eficient, datorită faptului că sunt solubile în lipidele pielii. Poate fi folosit de către persoane de orice vârstă. Aplicați un strat subțire pe suprafețe mai întinse sau punctual pe locurile cu acnee! Evitați contactul cu ochii! Folosiți diluat cu ulei fracționat de nucă de cocos pentru a evita iritația pielii!
  • Loțiune pentru față HD Clear

  • Este o loțiune hidratantă ușoară, fără grăsimi care asistă la prevenirea acneelor pe timpul întregii zile. Compus din componentele uzuale ale amestecului de uleiuri esențiale HD Clear și extracte botanice îmbunătățește textura pielii, asigură hidratare optimă și asigură o piele fără erupții. Formula sa naturală combate toți factorii care contribuie la degradarea pielii și asistă la formarea unei bariere epidermice sănătoase și a unei pieli catifelate. Aplicați cu mișcări circulare direcționate în sus pe pielea curată și uscată dimineața și seara. Rezultatele sunt optime dacă le folosiți în combinație cu Spuma pentru curățarea pielii și Amestecul de uleiuri esențiale HD Clear. Evitați contactul cu ochii!