Reveal Facial System Doterra

Gama cosmetică Reveal

GAMA cosmetică Reveal

Scop primordial: Această gamă de cosmetice a Doterrei este conceput în așa fel, încât să confere un tratament facial ca într-un spa, dar totuși în confortul căminului dvs. Este un proces bine-gândit de două etape al cărui rezultat este o piele radiantă și tânără.
Pe lângă uleiuri esențiale Doterra această gamă include și alte elemente naturale care completează efectul uleiurilor esențiale în curățarea și hrănirea pielii.
Un alt fapt deloc de neglijat în cazul acestei game este că conține doar ingrediente care nu sunt nocive pentru organism și piele (non of the bad policy).

Din ce se compune această gamă?

  • Exfoliant pentru curățarea pielii

  • Purifică și curăță pielea cu ajutorul unor mărgele exfoliante minuscule, enzime botanice și ulei esențial de portocale dulci și lime. În timpul exfolierii celulelor moarte de piele, stimulează și circulația sanguină și crearea de colagen și alte substanțe care păstrează aspectul tineresc al pielii și crește capacitatea pielii de a absoarbe nutrienții importanți și agenții de hidratare cu ajutorul unui masaj ușor și luxos.
  • Activator de peptide

  • Asigură prin masarea în piele aportul vital de nutrienți și peptide de care are nevoie pielea.

Efecte:

  • Uleiurile esențiale de portocale dulci și lime asigură curățarea și hrănirea pielii,

  • Enzimele de dovleac asistă procesul de exfoliere fără a stresa sau a irita pielea, îndepărtând celulele moarte și stimulând regenerarea pielii,

  • Conține peptizi importanți care ajută la întărirea și întreținerea suprafeței pielii.

Format: două tuburi de câte 50 ml fiecare.
Recomandări: Se recomandă în special celor care doresc o exfoliere și hrănire sănătoasă a pielii cu ajutorul unor agenți 100% naturali.
Cum se folosește?
Folosiți o dată sau de două ori pe săptămână sau de câte ori este necesar dimineața sau seara.
Pașii de parcurs:
1. Curățați bine pielea feței cu ajutorul uneia dintre spumele pentru curățarea pielii de la Doterra!
2. Aplicați un strat subțire din Exfoliantul pentru curățarea pielii pe fața curată și umedă! Masați ușor cu mișcări circulare de jos în sus timp de 1-2 minute! Nu spălați!
3. Fără a spăla Exfoliantul de pe față aplicați Activatorul de peptide peste Exfoliant pentru a activa mărgelele de curățare și continuați să masați timp de 1-2 minute! La acest pas se poate produce o ușoară spumă și senzație de încălzire sau de furnicătură a pielii.
4. Spălați cu apă clăduță sau un prosop umed!
5. Apoi aplicați tonifiantul, serul sau crema obișnuită de față. Cele mai bune rezultate se obțin combinând această gamă cu una dintre celelalte game cosmetice ale Doterra (HD Clear, Verage, Essential Skin Care).

ATENȚIE! Dacă se produce o iritație a pielii, nu mai folosiți produsul!