salon essentials haircare system

Gama de îngrijire a părului Salon Essentials

GAMA Salon Essentials

Scop primordial: Această gamă pentru îngrijirea părului a Doterrei este concepută în așa fel, încât să utilizeze la maxim puterea uleiurilor esențiale pentru a vă ajuta să vă păstrați și să vă simțiți părul hrănit și sănătos.

Această gamă conține doar ingrediente care nu sunt nocive pentru organism și pielea capului (non of the bad policy).

Din ce se compune această gamă?

(în ordinea din imagine)
  • Gel de păr

  • Pe lângă asistența oferită în modelarea părului, acest gel de păr protejează, hrănește și fortifică firele de păr redându-le sănătatea și luciul. Părul nu numai că va beneficia de o protecție termică, dar datorită nanoparticulelor de proteine va fi hidratat și moale. Toate acestea pe lângă fixarea ușoară care nu rigidizează firele de păr.
  • Șampon protector

  • Uleiuri esențiale Doterra și extracte botanice asigură ca părul și pielea capului să rămână curate, hidratate și să fie protejate de razele UV cu ajutorul unor antioxidanți. Temporar repară și firele despicate. Ajută părul să fie mai ușor de modelat.
  • Balsam pentru păr

  • Emolienți de condiționare a părului, extracte botanice și  proteine naturale asigură luciul și sănătatea părului. Uleiurile esențiale din componență stimulează scalpul și revigorează firele de păr. Asigură și un efect antistatic. Asigură stoparea căderii părului datorat vopselii sau permanentului. Îmbunătățește starea firelor de păr despicate. Asigură protecție UV. Ajută părul vopsit să își mențină culoarea mai mult timp.
  • Ser pentru păr și pielea capului

  • Această infuzie cu uleiuri esențiale și lipide protectoare asigură un mediu sănătos pielii capului și părului. Asigură protecție și hidratare pe termen lung fără a sedimenta firul de păr și fără a-i lăsa un aspect uleios. Iar în cazul părului vopsit ajută la menținerea cât mai îndelungată a vopselei. Îngrijește părul în profunzime și la suprafață lăsându-l moale, lucios și plăcut la atingere. Vizibil mai puține fire despicate!