Alegeți kitul Cleanse and Restore (175 PV) pentru a intra în programul de slăbire și a fi inclus în grupul Facebook de sprijin pentru program.

Cum să faceți înrolarea?
Primul pas e să alegeți la country ”Europe” și după ce ați ales Europa, mai apare o căsuță unde se poate alege România.

La pasul doi să lăsați bifată prima optiune, Wholesale customer.

Al treilea pas, datele personale. Aici să vă treceți o parolă pe care n-o uitați pentru că va trebui să o folosiți la cumpărăturile viitoare în biroul virtual, un nr de tel la care să vă găsească curierul cu pachetul și un email des folosit pentru că vă vine confirmarea comenzii și a trimiterii pachetului pe email.

Tot aici vă va cere sistemul un ID. Dacă v-a vorbit cineva de webinarul urmărit, întrebați persoana respectivă de ID-ul ei (trebuie să fie cineva din echipa mea), dacă m-ați găsit prin Internet sau pur și simplu nu aveți nici o persoană care să vă ghideze la înrolare și după,

scrieți ID-ul meu: 655061, Danel Zsuzsa.

Pasul patru, trebuie să dați cu săgeata în scrolul acela până găsiți pachetul Cleanse and Restore, versiunea ”English-Euro” și puneți-l în coș. Apoi bifați căsuța de sub tabel și bifați și să vă rețină datele cardului să nu mai trebuiască să vi le scrieți la cumpărături viitoare.

Pasul cinci e să vă treceți datele cardului pentru plată. Să aveți destui bani pe card! Și să folosiți un card Visa sau Mastercard. Cardurile Maestro nu le acceptă firma ca mijloc de plată. Dacă ați trecut de pasul acesta cu succes, vă apare o pagină în care vi se mulțumește pentru prima comandă și vă este trecut ID-ul, un numar format din 7 cifre. Să îl notați, pentru că va trebui să îl folosiți când veți mai face cumpărături.

Promoție: în luna noiembrie 2018 promoția pentru înrolare este: dacă vă înrolați cu o cumpărătură de 200 puncte valorice (PV) sau peste, primiți 50 puncte bonus, adică 2-3 produse Doterra gratuite la alegerea dvs. + un kit cu 3 uleiuri de citrice (kumquat, mandarină roșie și clementine) excelente pentru eliminarea grasimilor din corp si un difuzor pentru masină.

Avantajele la cumpărături după înrolare:

  • discount de 25% la toate produsele cumpărate
  • sistem de puncte bonus preschimbabile în produse (de la 10% la 30% din valoarea cumpărăturilor)
  • uleiuri cadou la cumpărături de o valoare mai mare

După înrolare eu sau persoana care v-a înrolat vă va include în grupul secret de FB unde găsiți îndrumare exactă și ajutor în privința programului de slăbire.