Puteți să vă înrolați în 2 feluri:

1. alegeți unul din kiturile de înrolare sau 2. plătiți taxa de înrolare de 31 euro și vă cumpărați ce doriți dvs

Cum să faceți înrolarea?
Primul pas e să alegeți la country ”Europe” și după ce ați ales Europa, mai apare o căsuță unde se poate alege România.

La pasul doi să lăsați bifată prima optiune, Wholesale customer.

Al treilea pas, datele personale. Aici să vă treceți o parolă pe care n-o uitați pentru că va trebui să o folosiți la cumpărăturile viitoare în biroul virtual, un nr de tel la care să vă găsească curierul cu pachetul și un email des folosit pentru că vă vine confirmarea comenzii și a trimiterii pachetului pe email.

Tot aici vă va cere sistemul un ID. Dacă v-a vorbit cineva de webinarul urmărit, întrebați persoana respectivă de ID-ul ei, dacă m-ați găsit prin Internet sau pur și simplu nu aveți nici o persoană care să vă ghideze la înrolare și după,

scrieți ID-ul meu: 655061, Danel Zsuzsa.

Pasul patru, trebuie să dați cu săgeata în scrolul acela până găsiți pachetul cu care doriți să vă înrolați, versiunea ”English” (sau Welcome Pack dacă vă înrolați cu taxa de înrolare) și puneți-l în coș. Apoi bifați căsuța de sub tabel și bifați și să vă rețină datele cardului să nu mai trebuiască să vi le scrieți la cumpărături viitoare.

Pasul cinci e să vă treceți datele cardului pentru plată. Să aveți destui bani pe card! Și să folosiți un card Visa sau Mastercard. Cardurile Maestro nu le acceptă firma ca mijloc de plată. Dacă ați trecut de pasul acesta cu succes, vă apare o pagină în care vi se mulțumește pentru prima comandă și vă este trecut ID-ul, un numar format din 7 cifre. Să îl notați, pentru că va trebui să îl folosiți când veți mai face cumpărături.

Avantajele la cumpărături după înrolare:

  • discount de 25% la toate produsele cumpărate
  • sistem de puncte bonus preschimbabile în produse (de la 10% la 30% din valoarea cumpărăturilor)
  • uleiuri cadou la cumpărături de o valoare mai mare

După înrolare veți primi de la mine sau de la persoana care v-a înrolat o broșură care să vă ajute să vă alegeți produsele care sunt cele mai potrivite pentru obiectivele dvs de sănătate și de wellness și vă voi include în grupul secret de FB al echipei mele ca să aveți îndrumare și ajutor în continuare.