ULEIURI ESENȚIALE

Datorită calităților terapeutice ale uleiurilor esențiale Doterra este foarte important să știm cum să folosim fiecare ulei, la ce anume ajută el cel mai mult.
Mai jos aveți o listă de uleiuri esențiale și amestecuri de uleiuri esențiale Doterra și o descriere detaliată referitor la modurile de utilizare ale acestora. Faceți clic pe denumiri!

AMESTECURI DE ULEIURI ESENȚIALE

PRODUSE

În continuare vă prezentăm produsele pe bază de ulei esențial ale Doterra și produsele anexe acestora. Și acestea au fost gândite cu scop și suflet pentru a vă asista starea de bine și programele folosite pentru menținerea și redobândirea sănătății.
Mai jos aveți o listă cu produse pe bază de uleiuri esențiale și produse anexe acestora de la Doterra și utilizările acestora. Faceți clic pe denumiri!

SETURI (KITURI)

Doterra vă pune la dispoziție produsele sale și sub formă de pachete de produse. În pachete produsele sunt întotdeauna mai ieftine, decât achiziționate individual.
În plus achiziționând unele seturi puteți să vă înregistrați în sistemul Doterra pentru a face cumpărături cu unele avantaje destul de semnificative fără să mai plătiți taxa de înregistrare (aceste pachete de start sunt semnalate în tabelul de mai jos cu steluță).
Mai jos găsiți un tabel cu toate kiturile existente la Doterra. Pentru a vedea și o scurtă descriere a acestora și ce produse conțin faceți clic pe denumiri!