Trim Shake

Trim Shake

Trim Shake

Scop primordial: Trim Shake-urile de ciocolată și vanilie oferite de Doterra sunt concepute în așa fel, încât să constituie o alternativă sănătoasă și nutritivă la una dintre mesele din cursul zilei. Un alt efect important al acestui produs este că reduce pofta de mâncare asistând organismul să își regleze nivelul de stres.
Cum face acest lucru?
Compoziția Trim Shake-urilor este gândită în așa fel, încât să aibă calorii minime, dar să conțină totuși nutirenți esențiali de care are nevoie organismul și pe care le obținem de obicei din mâncare. Astfel Shake-urile sunt bogate în proteine (din zer, mazăre și orez), în fibre (nesolubile și solubile cu rol de prebiotice), vitamine și minerale care s-au dovedit eficiente în energizarea corpului, respective în promovarea sănătății musculaturii și a oaselor: calciu, magneziu, iod, zinc, cupru, acid folic, vitaminele C, E, B7, B3, A, B5, D3, B6, B2, B1, B12.
Shake-urile conțin și o plantă numită ashwagandha (Withania somnifera) care în cursul testelor de laborator s-a dovedit a avea potenția în scăderea nivelului de cortisol din sânge. Cortisolul este un hormone secretat de glandele suprarenale când suferim de stres și angoasă. Când starea de stress sau angoasă este prezentă timp îndelungat, nivelul de cortisol din sânge rămâne ridicat, iar stresul cronic și nivelul prea ridicat de cortisol s-a dovedit a accentua și pofta pentru mâncare și dulciuri, având drept rezultat obezitatea și supraponderea. Planta ashwagandha menține cortisolul la nivel normal, ajutându-vă să vă controlați pofta de mâncare și în timpul perioadelor stresante.
Efecte:
  • Asigură organismului cantitatea necesară de protein, fibre, minerale și vitamine fără să mai trebuiască să consumați mâncare la una dintre mese,

  • Reduce în mod semnificativ pofta de mâncare,

  • Funcționează ca și prebiotic, datorită conținutului de fibre solubile,

  • Va ajută să vă mențineți greutatea corporal ideală datorită faptului că care doar 120 de calorii/porție,

  • Reduce starea de stress și angoasă,

  • Ajută corpul să formeze musculatură și oase bine formate și rezistente datorită proteinelor, vitaminelor și mineralelor din compoziție,. Fiecare porție conține 8 g de proteină izolată din zer și albuș de ouă. Aceste component asigură amino acizi importanți păentru organism care ajutp la prevenirea deteriorării masei muscular și ajută formarea și menținerea tonusului muscular în timpul exercițiilor fizice,

  • Ajută la menținerea sănătății tractului respriator datorită conținutului de fibre (2,5 g / porție),

  • Este 100% din ingrediente naturale.

Format: cutie de 26 porții cu gust de ciocolată sau vanilie.
Recomandări: Se recomandă în special celor care doresc să facă cură de slăbire sau doresc să reducă pofta de mâncare. Dar este potrivit și celor care au zile de lucru încărcate și sunt nevoiți să sară peste una dintre mese. Funcționează cel mai bine în combinație cu amestecul de uleiuri esențiale Smart and Sassy sau capsulele Slim and Sassy sau guma de mestecat cu conținut de Smart and Sassy.
Cum se folosește? Adăugați o lingură (lingura de măsurat care vine cu produsul) de praf de shake la o cească de laptecu grăsime de 1,5% sau lapte vegetal, amestecați și beți în locul uenia dintre mesele din cursul zilei.