MLM de obicei înseamnă…

🙁

… să convingi pe toți din jur cu orice preț să fie interesați de ce ai tu de vânzare și să se înroleze.

🙁

… să îți suni cunoscuții doar ca să le vorbești de ce te interesează pe tine, nu și pe ei.

🙁

… să fi nerușinat, egoist și să vezi în toți doar o posibilă sursă de venituri.

Există patru nivele ale motivației:

 1. Dorința de bani – cea mai slabă motivație
 2. Dorința de putere și privilegii – o motivație ceva mai puternică
 3. Dorința de a avea o menire – a doua cea mai puternică motivație
 4. Dorința de a lăsa lumea mai bună decât am găsit-o – cea mai puternică motivație

MLM altfel înseamnă…

🙂

… să găsești prin metode eficiente persoane interesate de ceea ce oferi tu. Ei vor veni la tine și nu tu trebuie să îi convingi.

🙂

… să îți lași în pace cunoștințele și să le vorbești de afacere doar când te întreabă ei.

🙂

… să înveți să fi atent la cei din jur și să faci pentru ei lucruri pe care ei îl vor considera un ajutor real și nu o intervenție nesolicitată de ei.

În plus, dacă ești interesat să o iei pe calea ”altfel”, am un model concret de reușită pentru tine din care amândoi vom făuri un plan cu care să te poți identifica. NU trebuie să te supui unor acțiuni doar pentru că așa zice sponsorul. Ci va fi o bucurie pentru tine să te implici.

Ți-am captat interesul?

 • De ce să alegi Doterra ca afacere?

  Doterra face parte din noua generație de companii MLM, astfel are un plan de compensare modern. Asta înseamnă că tu poți câștiga mai mulți bani cu același timp și efort investit, decât într-o companie de stil vechi cum sunt cele care sunt pe piață de 20 de ani.

 • Produsele sunt de calitate, toți îți vor mulțumi că le-ai vorbit despre Doterra. Compania are o rată de revenire de 75%, ceea ce înseamnă că 3 persoane din 4 care au încercat odată produsele Doterra la recomandarea ta o să vrea să le folosească regulat.

 • Produsele Doterra sunt deja arhicunoscute, nu va trebui să îi convingi tu pe oameni că produsele sunt bune. Dar pe piață încă mai e loc, nu sunt atât de mulți consultanți ca în cazul companiilor MLM cu notorietate.

 • Este un domeniu cu viitor. Tot mai mulți oameni sunt interesați să își mențină sănătatea pe cale naturală. Iar pentru asta una dintre cele mai eficiente metode sunt uleiurile esențiale.

 • De ce să te înrolezi în echipa mea?

  Ca să ai un sponsor care știe să îți ofere informații solide și corecte în utilizarea uleiurilor și produselor Doterra.

 • Pentru că și eu, și mulți membrii ai echipei mele câștigă deja bani din asta, deci știu cum să te îndrum, ca să îți îndeplinești obiectivele financiare.

 • Astfel, vei intra într-o echipă care clădește relații, nu numai încearcă să își vândă produsele.

 • Ca să ai un sponsor care te poate ajuta să comanzi în așa fel, încât să acopere nevoile tale la maxim și totodată să ai cele mai multe avantaje financiare.

 • Ca să ai un sponsor care nu te zorește cu targeturi spre câștiguti financiare, ci te inspiră să ajungi acolo.

 • Ca să ai un sponsor care cunoaște bine toate detaliile și avantajele sistemului și te poate ajuta să ai cele mai multe beneficii din experiența ta cu Doterra din toate punctele de vedere.

error: Alert: Content is protected !!