Cumpără de la Doterra!

Alege varianta cea mai potrivită pentru tine!

Cumpără de la Doterra!

Cum se cumpără CORECT de la Doterra?

Înrolarea este cel mai ieftin mod în care poți achiziționa aceste produse. Înrolată dacă cumperi lunar doar o singură sticlă de ulei esențial, tot ieși mai bine financiar, decât cumpărând la liber. Detalii…

****

Să te înrolezi: acesta este cel mai ieftin mod în care poți achiziționa produsele Doterra.

Dacă cumperi la liber, fără să te înrolezi, toți consultanții îți pun un adaos de aproximativ 25%, deci cumperi mai scump ca de la firmă. Dar asta nu e totul…

Dacă te înrolezi + cumperi lunar doar un singur ulei  =

= în 2 luni poți avea gratis un ulei esențial de lămâie sau în 3 luni un ulei de arbore de ceai sau în 4 luni un ulei de lavandă.

Cum?

În cazul comenzilor regulate lunare de chiar și un singur ulei, primești pentru plata taxei de transport 7 puncte bonus (puncte thank you ca la Orange) preschimbabile în produse. Adică punctele acestea se preschimbă în produse gratuite la alegerea ta.

  • Deci prima lună de comandă regulată = 7 puncte
  • A doua lună 7+7 = 14 puncte (punctele se acumulează dacă nu întrerupi șirul comenzilor de măcar 1 ulei).
  • A treia lună 14+7 = 21 puncte
  • A patra lună 21+7 = 28 puncte, etc.

Lămâia (în valoare de 55 lei) se preschimbă cu 11,5 puncte, arborele de ceai (în valoare de 92 lei) cu 20 puncte, lavanda (în valoare de 111 lei) cu 22 puncte. Dar acestea sunt doar exemple, ești liberă să alegi orice produs Doterra în care să îți preschimbi punctele.

Chiar dacă te înrolezi și cumperi astfel, tot ai mai multe avantaje, decât cumpărând la liber:te înrolezi

  • cumperi fără adaosul de 25%
  • primești niște uleiuri esențiale gratis, la alegere
  • ai un consultant (pe mine sau pe cineva din echipa mea) care să te îndrume și să te învețe despre utilizarea uleiurilor esențiale
  • intri într-o comunitate unde poți să îți pui întrebările, să îți clarifice nelămuririle și să beneficiezi de experiența întregii mele echipe de consultanți.

****

De ce să te înscrii la mine?

Ca să nu stai cu uleiurile în mână fără să ai habar cum să le folosești.

Mulți consultanți sunt interesați doar să câștige bani după înrolarea ta.

Eu am 6 ani de experiență în utilizarea uleiurilor și un grup închis al echipei unde găsești muuulte informații utile, protocoale, experiențe, rețete, descrieri, îndrumări.

Și știu să îți arăt și cum să câștigi bani cu decență, ajutându-i pe alții, nu doar profitând de dorința lor de a trăi mai sănătos.

Kituri de înrolare