Doterra Balance în ziua călătoriei –

ce bine mi-a căzut…

Doterra Balance în ziua călătoriei – află dacă a fost o alegere înțeleaptă!

Seara trecută am pus telefonul să sune la șapte dimineața pentru că știam că o să am o dimineață plină. Plecam pentru mai multe zile fără familie și totul trebuia lăsat în ordine: fetița pregătită de grădiniță, casa cât de cât ok, iar eu trebuia să mă pregătesc să nu pierd trenul. Dimineața era a călătoriei cu trenul și a pregătirilor de dinainte la timp, ca să prind trenul și el foarte de dimineață.

Doterra Balance în ziua călătoriei trebuia s-o pun la prima oră, dar mi-am amintit de el abia în tren. Ce bine mi-ar fi prins!

Am avut experiențe bune cu acest blend de uleiuri esențiale. Și alte dăți mă liniștea și mă ajuta să mă adun.doterra balance în ziua călătoriei

Doterra Balance este un blend patentat compus din ulei de cocos fracționat și mai multe uleiuri esențiale: ulei de molid, lemn de Ho, tămâie, mușețel albastru marocan, mușețel german și osmanthus. Uleiurile esențiale de brad și florale au tendința în general de a ne liniști sufletul, dar combinate cu tămâia au o notă aparte. Doterra Balance în ziua călătoriei mi-a uns sufletul.

Cum am urcat pe tren am și început să execut micile sarcini pe care mi le-am propus. Dar lucrurile nu îmi ieșeau cum vroiam eu. Până la destinație eram deja frustrată și mă simțeam neputincioasă. Îmi părea că toate eforturile mele sunt în zadar și nimic nu se mai potrivește la locul lui.

Atunci mi-am amintit de Doterra Balance…

Aveam la mine o sticluță de 2 ml.

Am desfăcut-o și am mirosit cunoscuta aromă de uleiuri esențiale!

Atât de bine mi-a căzut mirosul acela!…

…Puteam să chem în ajutor și uleiul esențial de portocale, vestită pentru buna dispoziție, dar într-o zi de plină vară nu era chiar indicat. Mai bine Balance!

Continuam să miros Doterra Balance în ziua călătoriei aceleia și mă bucuram de mirosul care îmi ungea sufletul și cu cât sufletul mi-era mai uns, cu atât echilibrul meu interior își revenea.

Nu e de mirare că în brelocul meu cu uleiuri Doterra Balance are întotdeauna un loc de cinste.

Aroma lui mă binedispune, de multe ori îmi cade foarte bine și mirosurile acelea frumoase mă înveselesc.

Tu l-ai încercat deja?

Vrei să afli și mai multe detalii despre experiența mea cu Balance? Sau vrei să afli de ce nu am folosit uleiul de portocale?

Te invit în grupul meu de Facebook unde vorbim mai pe îndelete despre uleiurile esențiale Doterra împărtășind bune practici, ponturi referitoare la siguranța utilizării și experiențe!

Clic pentru a intra în grup!