In Tune – focus și inpirație

De când m-am întors din călătoria lungă de 4 zile în Germania parcă nu îmi mai regăsesc echilibrul, nu am focus și inspirație. Sunt obosită, mă simt sleită de puteri și gândurile îmi sunt împrăștiate peste tot.  Și asta în ciuda dozei de doTERRA Life Long Vitality din fiecare dimineață…

in tune - focus și inspirație

doTERRA In Tune pentru focus si inspiratie

Așa că astăzi am luat în mână blendul In Tune.

Gata! M-am săturat să mă tot foiesc prin casă fără noimă și nimic să nu fie pus la punct!!!

Cum acționează doTERRA In Tune?

doTERRA In Tune are în compoziție uleiuri care relaxează, ca santalul Amyris, paciuli, ylang ylang, santal hawaian și mușețel roman, dar și uleiuri care ajută acuitatea mintală ca tămâia și lime.

La prima vedere pare ciudat ca un ulei care are în componență mai mult uleiuri relaxante să fie de folos în concentrare, dar doTERRA In Tune acționează într-un mod inedit, după cum am observat eu:

Adică te relaxează, pentru ca apoi să te poți concentra în tihnă.

Pentru că ce facem noi când încercăm să ne concentrăm?

Ne sforțăm și mai mult, ceea ce e contraproductiv. NU ajută la concentrare.

În schimb dacă ne liniștim, nu mai chinuim mintea, ne putem concentra asemănător cu modul în care învață copiii. Copiii nu se sforțează să învețe, ei învață pur și simplu jucându-se, adică fără să se concentreze forțat asupra subiectului studiului lor și rezultatul este fenomenal, reușesc să rețină mult mai mult, decât prin concentrarea forțată.

Așa că am luat doTERRA In Tune și m-am dat pe ceafă și pe mâini, inhalând mirosul îmbietor (In Tune este singurul blend unde mirosul de paciuli chiar îmi place și îmi cade bine, în rest îîîhhh…).

Rezultatul?

Pe mine m-a luat un flow… am fost atât de inspirată cum nu am fost demult.

Mi-am refăcut un proiect care de mult trebuia refăcut, dar nu simțeam nicicum chemarea.

Ei astăzi, cu doTERRA In Tune, am simțit-o și chiar am creat ceva și mai fain, decât îmi imaginam eu inițial că o să fie.

Deci, wow!

Vrei inspirație în loc de transpirație? doTERRA IN TUNE e blendul tău!