Manifestul slăbirii sănătoase

Slăbirea are un singur secret: schimbarea stilului de viață. Restul sunt doar iluzii…

La a câta dietă/cură/pilulă minune ești? Crezi că cea de acum va funcționa?

Eu cred în sustenabilitate, adică în rezultate care se pot menține pe termen lung fără eforturi uriașe. Nu -i așa că nici tu nu știi exact de ce au apărut kilogramele în plus? Au apărut pentru că stilul nostru de viață asta favorizează. Corpul pe care îl ai este rezultatul stilului de viață și al modului de gândire. Pe acestea trebuie să le schimbi ca să se producă o schimbare și în masa corporală. Și dacă faci schimbări în acest sens, atunci îți poți menține masa corporală în parametrii doriți de tine.

Ți se pare greu? Crezi că a face schimbări în stilul de viață implică eforturi majore?

Nici gând!

Știu foarte bine că nu avem nici timp, nici energie, nici răbdare, nici bani pentru schimbări majore în stilul de viață. De aceea nici nu te obosesc cu așa ceva. Metoda mea e mult mai simplă: în loc de schimbări majore eu îți propun să faci doar schimbări mici, dar cu efecte mari, să înaintezi pas cu pas.

Schimbările care mie mi-au schimbat viața în bine sunt super simple, nu cer aproape nici un efort, minim de timp, dar efectele… efectele sunt extraordinare!

Și partea cea mai bună este că aceste schimbări te ajută să ai un stil de viață mai sănătos, la fel ca și produsele Doterra.

De când am descoperit Doterra, mi-am îmbunătățit semnificativ stilul de viață spre unul mai sănătos fără să trebuiască să fac eforturi uriașe în acest sens.

Vrei să știi cum se face? Ce oferă Doterra în acest sens?

Alătură-te paginii de Facebook Slăbește sănătos cu Doterra ca să aflii mai multe!

slabire doterra