Parfum din uleiuri esențiale? O, da!!

Parfum din uleiuri esențiale – numai la asta îmi era mintea când am descoperit uleiurile Doterra. Știam că parfumurile din comerț au multe ingrediente nocive, dăunătoare chiar și creierului și eu nu vroiam să folosesc asemenea substanțe…

Atunci făceam parfumuri aiurea – acum sunt creațiile pe care le fac cu cel mai mult simț.

Recent am găsit în dulap un Whisper diluat într-o sticlă veche cu dop nefuncțional. Whisperul mi s-a terminat demult și vederea sticlei mi-a făcut poftă iar de acel miros discret, dar totuși cu caracterului lui însuși…

”Ar trebui să îl pun într-o sticlă nouă” – m-am gândit. Gândit și făcut. Atunci a venit surpriza: parfum din uleiuri esențiale, mai ales diluat să nu faceți niciodată pe termen lung!

Whisperul se simțea doar ca o amintire învolburată de mirosul uleiului de măsline.

Pfuii! Oare de ce nu am pus ulei de nucă de cocos? Nu mai știu. Dar miroase oribil. Dar totuși ar fi păcat să îl arunc. Ce aș mai putea adăuga să își revină.

PASSION, mi-a venit aproape fără să mă gândesc. Am luat sticluța de Passion în care mie mi se părea că era prea puțin și am turnat peste apoi am închis sticluța la loc.parfum din uleiuri esentiale

În timp ce agitam sticluța să se amestece noua notă de ulei esențial în parfum mă gândeam: De ce mi-a venit Passion? Apoi o voce în sinea mea: Păi, nu de Passion ți-e poftă de săptămâni… O, da!!

Așa că acum am un nou parfum, Whisper cu note de Passion, puțin din amândouă și se vede și efectul. Cel puțin al lui Passion!

Pentru că Passion nu este doar un simplu afrodiziac. Passion te face să te îndrăgostești din nou de viață. Te ajută să îți revină pofta de viață, voioșia, vivacitatea chiar și în cea mai monotonă rutină zilnică.

Nu mă credeți? Încercați!

Să îmi scrieți și mie cum a fost!