Peace de la împăcare

Peace e de la împăcare. De unde știu?!…

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine – când am prea multe de făcut și devin tensionată din cauza faptului că nu pot să fac trei lucruri deodată, deși ar trebui – mă apucă o durere de cap de la tensiunea acumulată de numa-numa!

Și care blend e recomandat pentru alinarea tensiunilor la nivelul capului? Past Tense.

Past Tense e un blend minunat, eficient și te poți baza pe el.

Peace de la împăcare, Doterra Peace Touch

Past Tense sau Peace Touch?

Past Tense sau Peace Touch?

Are o singură problemă: nu-i suport mirosul. Deloc!

Așa că am început să testez alte blenduri Doterra pentru problema asta și tensiunea mea fiind pe bază psihologică mi-am îndreptat atenția spre blendurile din gama emoțională.

Nu funcționează Past Tense? Încearcă blendul Peace!

Am început cu Doterra Forgive, pentru că e blendul lăsării controlului, te ajută să accepți lucrurile așa cum sunt, dar disconfortul pe care îl simțeam era alinat doar parțial cu Forgive.

Blendul care mi-a luat durerea cu mâna cum se zice și nu numai cea fizică, ci și cea sufletească a fost Doterra Peace, mai exact Peace Touch.

Așa mi-am dat seama că la mine problema nu era că nu pot lăsa controlul, ci mai degrabă că trebuia să mă împac cu situația cu care mă confruntam. Da, Peace e de la împăcare…

Să încercați și voi! Dacă aveți tensiune acumulată la nivelul capului sau disconfort și nu funcționează Past Tense, luați un Peace Touch în mână și nu vă temeți a-l folosi!