Rău de mașină ameliorat semnificativ cu ulei de lămâie Doterra

Cum am avut un rău de mașină ameliorat semnificativ cu ulei de lămâie Doterra? Iată cum s-a întâmplat.

Rău de mașină am avut de mică, dar cu timpul episoadele acestea neplăcute au început să fie tot mai rare și mai neseminficative. Am crezut că nu o să mai am probleme.rău de mașină ameliorat semnificativ cu ulei de lămâie Doterra

Dar s-a întâmplat nu demult să trebuiască să am o călătorie cu mașina de aproape 3 ore urmat de o călătorie cu un autobuz arhiplin de 40 de minute. În cursul călătoriei cu mașina s-a format bineunoscuta senzație de stomac întors și greață. Probabil de la oboseală, pentru că șoferul conducea excelent.

Apoi urma autobuzul. Un microbuz arhiplin unde am prins un loc aproape în spate. Cei care au rău de mașină știu că un loc în spate poate favoriza senzațiile neplăcute.

Eram obosită, eram iritată, oamenii înghesuiți în jurul meu mă iritau și mai mult și deja la urcare aveam stomacul întors pe dos. ”Sigur nu scap fără vomă”, mă gândeam în sinea mea și am pregătit punga.

Dar pe lângă pungă mi-am scos și uleiul de lămâie de la Doterra care m-a mai ajutat în asemenea situații. Am pus sticluța la nas și adulmecam sârguincioasă.

Am pornit.

Mă concentram la mirosul cojii de lămâie și încercam să mă liniștesc. Minutele treceau și senzațiile neplăcute în loc să se intensifice au început să fie mai blânde.

Până când am ajuns la destinație stomacul mi s-a liniștit de tot și mi-a trecut senzația de greață cu desăvârșire. Gata, rău de mașină ameliorat semnificativ cu ulei de lămâie Doterra!

Alte uleiuri pentru aceeași problemă sunt: lavanda, ghimbirul, menta piperată sau creață, Zengest sau mărgelele de mentă.