Trandafirul, regina uleiurilor esențiale

O zi intensă de lucru. Familia nu e în preajmă, deci mă dedic acelor lucruri care necesită liniște și concentrare, munca intelectuală, îmbunătățirea paginii web în special, ca să vă fie mai la îndemnână.

”Iar stres”, mă gândesc, când mă apuc de munca intensă.regina uleiurilor esențiale

De câteva luni echilibrul meu hormonal lasă de dorit și ginecologul îmi vorbise de faptul că totul pare în regulă, probabil e de la stres.

Am început să folosesc Clary Calm. Este uleiul delicateții feminine pe bază de salvie, așa că mi s-a părut potrivit. Salvia oricum poate ajuta în liniștirea trupului și sufletului, de secole se folosește pentru a asista somnul odihnitor.

Dar azi nu am avut chef de salvie, nici de Clary Calm.

Azi am scos uleiul esențial de trandafir, regina uleiurilor esențiale…

De ce e trandafirul regina uleiurilor esențiale?

Trandafirul a fost considerat de mii de ani o mireasmă fină și delicată, la fel ca trupul și sufletul feminin. Probabil acesta este și motivul pentru care e denumită regină, adică regina uleiurilor esențiale.

Uleiul, parfumul de trandafir este renumit pentru că recrează liniștirea sufletului femeii.

Deci nu mă mir că după o dimineață intensă, plină de stres eu îmi doream să mă dau cu uleiul de trandafir.

După ce am aplicat uleiul de trandafir de la Doterra pe punctele de pulsație, pe ceafă, pe gât și pe piept, m-am simțit și eu ca o regină.

”Îmbrăcată” toată în mireasma ei fină și liniștitoare și alintată de efectele sale benefice pentru ten.

Apoi a trecut aroma, a trecut vremea și eu m-am întors din plimbarea de repaos și mi-am reluat lucrul cu puteri reînnoite.

Vrei să afli și mai multe detalii despre experiența mea cu uleiul de trandafir? Sau vrei să afli mai multe despre statutul ei de regina uleiurilor esențiale?

Te invit în grupul meu de Facebook unde vorbim mai pe îndelete despre uleiurile esențiale Doterra împărtășind bune practici, ponturi referitoare la siguranța utilizării și experiențe!

Clic pentru a intra în grup!