Prima mea experiență cu uleiurile Doterra a fost cu uleiul de mentă care mi-a oprit cumplita diaree în 30 de minute. Atunci mi-am dat seama ce putere au aceste uleiuri și am început să mă interesez de ele mai în detaliu…

Dar pentru că chiar dacă îmi plăcea ideea promovării uleiurilor în regim MLM știam că nu vreau să fac reclamă decât la produse de foarte bună calitate. Să fac bani din ieftineli cu calitate îndoielnică nu mă interesa. Așa că mai întâi am început să caut informații despre calitatea uleiurilor Doterra. Ceea ce am găsit puteți citi la meniul Calitatea!

Când m-am convins că Doterra face uleiuri de care nu va trebui să mă rușinez ulterior, am început să citesc în grupul sponsorilor mei despre uleiuri și posibile utilizări.

Pe vremea aceea grupul acela era singurul grup despre Doterra (inimaginabil, nu?!) și nu părea să fie nici o altă sursă de informare.

Dar premianta din mine își dorea informație sistematizată despre uleiuri, iar informația cea mai sistematică pe atunci era catalogul Doterra în limba engleză.

Mai era pagina de Facebook a Doterrei unde se mai găseau informații aranjate pe uleiuri și pe produse…

Și am descoperit un site în limba engleză unde erau adunate utilizările fiecărui ulei și se scria ce uleiuri și produse să folosești pentru fiecare problemă de sănătate. O abundență de informații…

6 luni. Atât mi-a trebuit până când am tradus toate acele informații în limba română. Era 2014 și eu aveam primul site Doterra în limba română din toată țara. Fărâme din acele informații le regăsesc și acum pe diferite site-uri și grupuri și zâmbesc pentru că mă fac să mă gândesc la începuturi.

Paralel, ce se potrivea din ce traduceam am început să aplic și în familie. Până la sfârșitul anului 2014 noi nu mai aveam medicamente în casă, decât câteva calmante pentru soțul care încă nu vroia să se bazeze doar pe puterea uleiurilor.

Apoi, în 2015 am născut o fetită cu care aplicam informațiile adunate despre tot ce mă întrebau până atunci mămicile din jurul meu. Așa că experimentând, revenind la informațiile traduse de mine și întrebând în grupul sponsorilor am învățat cum să dau ce e mai bun din Doterra și fetiței mele.

Acum ea deja are kitul ei de uleiuri pentru copii, iar eu continui să dobândesc informații noi și să învăț pe alții.

Pentru că din momentul în care s-au alăturat primii oameni, primele mame drumului meu cu Doterra au venit și întrebările. Ce? Cât? Cum? Unde? Când? Probabil le cunoașteți.

De atunci continui să le răspund. Dar cu timpul interesul pentru uleiurile Doterra s-a multiplicat considerabil și nu mai am timp să învăț pe toți despre tot și toate. Așa că am ales să mă limitez la cei care se alătură echipei mele și să continui să răspund la întrebări, să învăț despre uleiuri și să fac public rețetele, protocoalele și experiențele mele și ale altora cu uleiuri pe care le-am strâns în toți acești ani doar echipei mele în grupul de Facebook Echipa inimoasă unde se intră doar prin înrolare în echipa mea. Față de ei e prima mea responsabilitate. Când mai am timp, răspund și la alte întrebări.

Și da, o parte seminificativă din viața mea a devenit să învăț despre puterea și calitatea uleiurilor Doterra, despre cum ne pot îmbunătăți viața și cum ne pot învări organismul și cum îl pot pregăti pentru perioadele grele.

Învățând despre uleiuri am devenit advocat al puterii de viață și al sănătății, adică WELLNESS ADVOCATE.