Cum am învățat să folosesc uleiurile esențiale?

Cand am facut cunostinta cu uleiurile Doterra initial vroiam sa le folosesc ca parfum. Dar mi-am dat seama repede ca aceste uleiuri sunt mult mai mult, decat un parfum placut. Si am inceput sa ma interesez despre ele cat am putut.

Sponsora mea se documenta din carti scrise in limba engleza. Ea avea un grup unde mai scria ce descoperea si ea. Materiale nu prea existau nici macar in limba engleza.

Apoi am descoperit o pagina in limba engleza unde se scria pe indelete despre uleiuri si utilizarile acestora. Pagina aceea nu mai exista acum, dar la inceputuri era Biblia mea cu uleiuri esentiale.

folosesc uleiurile esențialeApoi m-am facut pagina unde mi-am structurat cunostintele.

Cand nu eram sigura ma mai sfatuiam cu colegele.

Si informatie cu informatie, ulei cu cu ulei am pus lucrurile cap la cap.

In momentul de fata aceste pretioase informatii si experiente le impartasesc celor din echipa mea pe grupul de Facebook al echipei mele unde se intra doar pe baza de inrolare.

Acolo continuam sa invatam impreuna despre uleiuri, sa ne impartasim experiente sis a ne sfatuim cand nu suntem sigure, sa ii invatam sip e novice intr-ale uleiurilor esentiale.

Vreau sa le usurez calea spre cunostintele legate de utilizarea uleiurilor esentiale tuturor celor care se hotarasc sa se alature echipei mele.

Cum am învățat să folosesc uleiurile esențiale, imediat am început să le vorbesc și altora despre ele. Dacă și tu vrei să înveți să folosești corect și cu spor uleiurile esențiale, lasă-mă să te ghidez. Te invit să te înscrii în echipa mea unde vei găsi informațiile și instrucțiunile necesare utilizării în siguranță și cu spor a uleiurilor esențiale!
Scroll to Top
×

Bună!

Ai întrebări legate de MetaPWR sau vrei să cumperi kitul MetaPWR? Fă clic pe imaginea mea!

×