Utilizări în aromaterapie:

ULEIURI ESENȚIALE

În uleiurile esențiale Doterra găsim tot ce e mai bun dintr-o serie de plante medicinale, ele sunt esențiale nu numai după denumire, dar și pentru sănătate, pentru a susține și a sprijini organismul și pentru a preveni decăderea temporară sau permanentă organelor noastre. Sunt suplimentele nutritive din aromaterapie.

Mai jos aveți o listă de uleiuri esențiale și amestecuri de uleiuri esențiale Doterra și o descriere detaliată referitor la modurile de utilizare ale acestora. Faceți clic pe denumiri!

Vrei și mai multe detalii despre modurile de utilizare a uleiurilor esențiale?

Alătură-te grupului Uleiuri esențiale pentru vitalitate de pe Facebook, unde te așteaptă o sumedenie de informații și poți pune întrebări și participa la discuții!

AMESTECURI DE ULEIURI ESENȚIALE

Utilizări posibile în aromaterapie:utilizările blendului Zendocrine

Uleiurile esențiale Doterra sunt de o calitate excelentă și în sine. Însă cei de la Doterra nu s-au oprit aici, ci au dus cunoștințele de aromaterapie la un alt nivel. Au combinat cunoștințe complexe și au căutat sinergia, conlucrarea dintre proprietățile diferitelor uleiuri esențiale alese cu grijă. Și astfel au creat niște amestecuri de uleiuri esențiale, fiecare o bijuterie a aromaterapie. Fiecare dintre acestea funcționează ca un supliment bine dozat pentru organism și are un efect anume. Multe dintre ele susțin sănătatea unui organ sau grup de organe anume. Din descrierile de mai jos aflați care blend ce funcții de aromaterapie are. Faceți clic pe denumiri!

PRODUSE

În continuare urmează produsele pe bază de ulei esențial ale Doterra și produsele anexe acestora. Și acestea au fost gândite cu scop și suflet pentru a vă asista starea de bine. Considerați-le niște suplimente nutritive pentru programele folosite pentru menținerea și redobândirea sănătății.

Mai jos aveți o listă cu produse pe bază de uleiuri esențiale și produse anexe acestora de la Doterra și utilizările acestora. Faceți clic pe denumiri!

KITURI (SETURI)

Dacă doriți să achiziționați mai multe uleiuri esențiale deodată uitați-vă prin kiturile de mai jos! Sunt kiturile pe care le pune la dispoziție Doterra. S-ar putea să găsiți toate uleiurile pe care vi le doriți într-un kit. În kituri produsele sunt întotdeauna mai ieftine, decât achiziționate individual.

Cumpărarea unui kit este ideal pentru cei care:

  • doresc să achiziționeze regulat uleiuri esențiale
  • doresc să integreze utilizarea uleiurilor esențiale Doterra în viața lor și a familiei lor
  • sunt interesați de aromaterapia cu uleiuri esențiale Doterra

Achiziționând kiturile de înrolare puteți să vă înrolați la Doterra, adică să deveniți client fidel.

Pentru clienții fideli Doterra le face oferta de a face cumpărături cu unele avantaje destul de semnificative. Cu oricare kit de înrolare vă puteți înrola ca și client Doterra fără să mai plătiți taxa de înregistrare (kiturile de înrolare sunt semnalate în tabelul de mai jos cu steluță).

Important!

Înrolarea NU implică obligația de a face cumpărături lunare. Înrolarea NU implică nici să vindeți produse.

inrolare

Atenție!

NU toate kiturile oferite de Doterra sunt kituri de înrolare. Unele sunt kituri de înrolare, iar altele pot fi achiziționate fără nici o legătură cu înrolarea. Toate kiturile pot fi comandate oricând.

Mai jos găsiți un tabel cu toate kiturile existente la Doterra. Kiturile de înrolare sunt semnalate în tabelul de mai jos cu steluță.

Pentru a vedea și o scurtă descriere a acestora și ce produse conțin faceți clic pe denumiri!