[aws_search_form]

Vrei și mai multe detalii despre modurile de utilizare ale uleiurilor esențiale?

Alătură-te grupului Uleiuri Esențiale pentru Vitalitate de pe Facebook unde te așteaptă multe informații, poți pune întrebări și participa la discuții!

Uleiuri esențiale

În uleiurile esențiale Doterra găsim tot ce e mai bun dintr-o serie de plante medicinale, ele sunt esențiale nu numai după denumire, dar și pentru sănătate, pentru a susține și a sprijini organismul și pentru a preveni decăderea temporară sau permanentă organelor noastre. Sunt suplimentele nutritive din aromaterapie.

Mai jos aveți o listă de uleiuri esențiale și amestecuri de uleiuri esențiale Doterra și o descriere detaliată referitor la modurile de utilizare ale acestora. Faceți clic pe denumiri!

Amestecuri de uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale Doterra sunt de o calitate excelentă și în sine. Însă cei de la Doterra nu s-au oprit aici, ci au dus cunoștințele de aromaterapie la un alt nivel. Au combinat cunoștințe complexe și au căutat sinergia, conlucrarea dintre proprietățile diferitelor uleiuri esențiale alese cu grijă. Și astfel au creat niște amestecuri de uleiuri esențiale, fiecare o bijuterie a aromaterapie. Fiecare dintre acestea funcționează ca un supliment bine dozat pentru organism și are un efect anume. Multe dintre ele susțin sănătatea unui organ sau grup de organe anume. Din descrierile de mai jos aflați care blend ce funcții de aromaterapie are. Faceți clic pe denumiri!

Scroll to Top
×

Bună!

Ai întrebări legate de MetaPWR sau vrei să cumperi kitul MetaPWR? Fă clic pe imaginea mea!

×