Venit Pasiv Din Uleiuri Esențiale?

O notă personală...

Era anul 2008, când am intrat în marea criză. Economiile mele pe care le tot adunam de vreo jumătate de an s-au topit în 6 săptămâni. Atunci am știut că ceva nu este în regulă, că situația mea financiară nu este sustenabilă pe termen lung. Lucram 10 ore pe zi, câștigam bine și credeam că sunt ok. Topirea economiilor mele mi-a arătat cât de firavă era siguranța pe care mă bazam. Atunci am dat peste cartea Tată bogat, tată sărac al lui Robert Kiyosaki. El mi-a făcut cunoștință cu noțiunea de venit pasiv. Stăteam și mă gândeam că un asemenea venit pasiv mi-aș dori și eu, dar habar nu am ce venit pasiv aș putea avea eu…

De atunci am venit pasiv din care trăim și care ne permite o libertate extraordinară. La Doterra am rangul de Gold și am în medie un venit lunar din bonusuri cât salariul unui IT-st din România și aceasta este doar o stare intermediară, pentru că mă îndrept spre și mai mult…

Vrei să urmezi și tu calea mea? Participă la prezentarea Dezvoltarea Afacerii Doterra unde te voi face să înțelegi pe îndelete avantajele oportunității Doterra și ce poate însemna ea pentru viața ta și îți răspund la întrebări. 

Dar afacerile nu se fac doar pe bază de impresii personale, nu-i așa?

Lasă-mă să îți arăt și câteva fapte care arată că oportunitatea Doterra este o afacere bună.
Există trei indicii care arată că o afacere este bună:
Produsul este bun și la cerere
Managementul companiei este stabil și corespunzător
Planul de compensare este bine pus la punct

Te-ai convins că Doterra este o companie care a venit să stea și la care merită să te alături și cu care merită să faci afaceri?

Lasă-mă să te inițiez în avantajele oportunității Doterra și ce poate însemna ea pentru viața ta participând la prezentarea Dezvoltarea Afacerii Doterra! La acest eveniment îți voi răspunde și la întrebări.

Doterra - unică printre companiile producătoare de uleiuri esențiale:

Doterra - unică printre companiile de tip network marketing:

Ești gata să pornești la drumul spre venitul pasiv cu Doterra? Lasă-mă să îți arăt avantajele oportunității Doterra și ce poate însemna ea pentru viața ta la prezentarea Dezvoltarea Afacerii Doterra, un eveniment online lunar unde îți răspund și la întrebări. 

Scroll to Top

Produsul

Managementul companiei

Planul de compensare

×

Bună!

Ai întrebări legate de MetaPWR sau vrei să cumperi kitul MetaPWR? Fă clic pe imaginea mea!

×