Venit Pasiv Din Uleiuri Esențiale?

O notă personală...

Era anul 2008, când am intrat în marea criză. Economiile mele pe care le tot adunam de vreo jumătate de an s-au topit în 6 săptămâni. Atunci am știut că ceva nu este în regulă, că situația mea financiară nu este sustenabilă pe termen lung. Lucram 10 ore pe zi, câștigam bine și credeam că sunt ok. Topirea economiilor mele mi-a arătat cât de firavă era siguranța pe care mă bazam. Atunci am dat peste cartea Tată bogat, tată sărac al lui Robert Kiyosaki. El mi-a făcut cunoștință cu noțiunea de venit pasiv. Stăteam și mă gândeam că un asemenea venit pasiv mi-aș dori și eu, dar habar nu am ce venit pasiv aș putea avea eu…

De atunci am venit pasiv din care trăim și care ne permite o libertate extraordinară. La Doterra am rangul de Gold și am în medie un venit lunar din bonusuri cât salariul unui IT-st din România și aceasta este doar o stare intermediară, pentru că mă îndrept spre și mai mult…

Vrei să urmezi și tu calea mea? Participă la prezentarea Dezvoltarea Afacerii Doterra unde te voi face să înțelegi pe îndelete avantajele oportunității Doterra și ce poate însemna ea pentru viața ta și îți răspund la întrebări. 

Dar afacerile nu se fac doar pe bază de impresii personale, nu-i așa?

Lasă-mă să îți arăt și câteva fapte care arată că oportunitatea Doterra este o afacere bună.
Există trei indicii care arată că o afacere este bună:
Produsul este bun și la cerere
 • Calitate excepțională (CPTG)
 • Sursă stabilă și pură
 • Rată de retenție 68%
Managementul companiei este stabil și corespunzător
 • Fondatori dedicați
 • Viziune unită și clară
 • Planuri pe următorii 50 ani
 • Fără decizii pripite și crize neprevăzute
 • Venit pasiv stabil și sigur
Planul de compensare este bine pus la punct
 • Venituri substanțiale
 • Venituri imediate
 • Planul de compensare nu a fost schimbat niciodată

Te-ai convins că Doterra este o companie care a venit să stea și la care merită să te alături și cu care merită să faci afaceri?

Lasă-mă să te inițiez în avantajele oportunității Doterra și ce poate însemna ea pentru viața ta participând la prezentarea Dezvoltarea Afacerii Doterra! La acest eveniment îți voi răspunde și la întrebări.

Doterra - unică printre companiile producătoare de uleiuri esențiale:

 • Calitatea uleiului esențial care se produce la Doterra nu se regăsește la nici o altă companie de profil
 • Nici un ulei din industrie nu este atât de testat și verificat înainte să fie ambalat pentru consum

Doterra - unică printre companiile de tip network marketing:

 • Două planuri de compensare:
  Programul de loialitate (remunerație în produse pentru consumatori fideli și promotori)
  Planul de compensare (remunerație în bani doar pentru promotori).
  Desigur oricare consumator poate deveni promotor.
 • Rată de retenție a clienților de 68%, față de 14% cât este media pentru alte companii de tip MLM.
  La Doterra majoritatea clienților ar cumpăra produsele Doterra și dacă nu ar fi partea de network marketing.
  Adică plasat la locul potrivit și un consumator poate ajuta la crearea echipei și la calificarea pentru bonusuri.

Ești gata să pornești la drumul spre venitul pasiv cu Doterra? Lasă-mă să îți arăt avantajele oportunității Doterra și ce poate însemna ea pentru viața ta la prezentarea Dezvoltarea Afacerii Doterra, un eveniment online lunar unde îți răspund și la întrebări. 

Scroll to Top

Produsul

 • Are o calitate excepțională, compania are propriul standard de calitate denumit CPTG (Certified Pure Terapeutic Grade) care este mai strict, decât alte standarde uzuale în industrie.
 • Sursa uleiurilor este una stabilă și curată (prin planul Co-Impact Sourcing în cadrul căruia fermierii pentru o anumită plantă sunt strânși într-o comunitate sub forma unei cooperative și sunt ajutați nu numai prin plăți regulate și consistente pentru munca lor de cultivare a plantelor, dar prin societatea caritabilă a companiei, Healing Hands li se creează și condiții care să le ridice standardul de viață, majoritatea cultivatorilor fiind din țări subdezvoltate)
 • Este foarte popular, rata de retenție a clienților este 68% față de 14% la alte companii de tip MLM și majoritatea consumatorilor întrebați dacă ar cumpăra produsele Doterra și dacă nu ar fi partea de MLM ar răspunde cu un ”Da” hotărât

Managementul companiei

 • Compania are 7 fondatori care sunt dedicați. Nu au existat modificări în structura acționariatului de la formarea companiei.
 • Fondatorii sunt și directorii companiei, pe diferite domenii, dar cu o viziune unită și clară: în fiecare casă, în fiecare familie să existe măcar o sticlă de ulei esențial Doterra.
 • Directorii au o viziune clară și unită și în privința modului în care acest obietiv se poate realiza. Ei au planuri făcute pentru următorii 50 de ani și compania este pregătită să se extindă de la 8 milioane de consumatori, câți există în prezent la 33 de milioane de consumatori.
 • Există rezerve de uleiuri esențiale în stoc pentru doi ani. Adică dacă acum s-ar petrece un eveniment care să compromită producerea uleiului de lavandă, de exemplu, atunci compania ar avea stocuri pentru acoperirea cererii timp de doi ani, și deci are un răgaz de doi ani ca să rezolve problema. Cu această echipă de manageri nu prea e loc de decizii pripite și crize neprevăzute în companie.
 • Acest lucru este foarte important, pentru că în momentul în care cineva își dorește venit pasiv și lucrează din greu pentru a-l obține, își dorește ca acest venit, odată obținut, să fie stabil și să fie sigur că poate să se bazeze pe el în deceniile ce vin. Doterra este o astfel de companie, care a venit să stea pe piața internațională.

Planul de compensare

 • Stabilitatea și prevederea de care dau dovadă managerii companiei se arată și în modul în care a fost făurit planul de compensare. Acesta a fost creat în așa fel, încât cei care promovează Doterra la cele mai multe persoane să câștige cel mai bine.
 • Desigur există și bonusuri pentru compensarea imediată, dar cei care formează echipe mari, liderii, primesc bonusuri exponențiale. Adică dacă după un membru al echipei tale primești bonusurile X, Y și Z, după 100 de membrii nu vei primii doar X, Y și Z de 100 de ori, ci vei primii la acel nivel și bonusurile A, B și C. Astfel veniturile cresc exponențial.
 • Planul de compensare a fost atât de bine gândit, este atât de funcțional și stabil, încât nu a fost schimbat niciodată de la fondarea companiei din 2008.
×

Pentru comenzi rapide, întrebări, promoții, asistență la înrolare scrie-mi aici! Fă clic pe imaginea mea!

×