Există chiar mai multe testări independente ale uleiurilor esențiale Doterra

Iată în iunie 2019 ce email am primit de la conducerea Doterra:

Dragi consumatori Doterra!

Există un grup de veghe a unor consumatori independenți cunoscut sub denumirea de consumersadvocate.org. Aceștia au comandat testarea aleatoare a câte trei uleiuri esențiale de la 11 companii producătoare de uleiuri esențiale. Doterra nu a avut nimic de a face cu această testare. Tocmai de aceea am fost bucuroși să auzim că, așa cum ne puteam aștepta, uleiurile Doterra au fost testate și rezultatul a fost că sunt ”printre puținele care s-au dovedit nefalsificate”. Raportul grupului de veghe susține că ”echipa însărcinată cu realizarea testării a petrecut peste 600 de ore cu cercetare și investigații”. Și subliniază că Doterra ”face afirmația îndrăzneață că uleiurile sale esențiale sunt cele mai bune de pe piață”. Iar noi suntem bucuroși că această afirmație îndrăzneață s-a confirmat din nou.

Uleiurile esențiale Doterra sunt extrase aromatice pure care sunt distilate cu migală din plante. Apoi sunt supuse unui riguros proces de testare specifică industriei în privința purității și potenței. Calificativul nostru de CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® (Grad Terapeutic Certificat Pur) este aplicat uleiurilor esențiale și produselor Doterra doar după ce acestea se conformează cu standarde stricte și transparente.

Raportul confirmă de asemenea și temeinicia crescândei noastre îngrijorări legată de abundența cazurilor de falsificare în industria uleiurilor esențiale. Doterra nu este de acord cu toate afirmațiile referitoare la ea din acest raport. Dar ca lider confirmat pe piața globală a uleiurilor esențiale, lăudăm inițiativa oricăror organizații care sunt dispuse să testeze în mod independent uleiurile esențiale produse de diferite companii și astfel să informeze cu privire la companiile care vând uleiuri esențiale falsificate.
Doterra apreciază nu numai studierea nepărtinitoare și aleatoare a celor mai cunoscute branduri de uleiuri esențiale prin testarea calității acestora. Dar și munca grupului de consumatori de a face cunoscut potențialilor clienți și cele mai imporante momente ale istoriei companiilor cercetate, activitatea acestora de a educa consumatorii, măsurile de siguranță luate și practicile de procurare sustenabilă a materiilor prime necesare producerii uleiurilor esențiale.

Cu stimă,

Kirk Jowers

EVP, Corporate Relations

Ascultă acest grup de pasionați independenți ai uleurilor esențiale (Essential Oil Consumer Report): aceștia au strâns bani și au comandat unul laborator testări independente ale uleiurilor esențiale. Au ales uleiurile esențiale produse de mai multe firme producătoare de uleiuri esențiale. Testatorii nu au știut care ulei esențial de la ce companie provine. Una dintre companiile de uleiuri esențiale ale cărei uleiuri au fost testate a fost Doterra.

Rezultatul?

Toate uleiurile esențiale ale Doterrei sau dovedit autentice și pure, fără falsificări. Singura obiecție a fost că la una dintre amestecuri s-a omis să se treacă un ingredient pe etichetă. În rest puritate și calitate 100%.

Dovada?

Intră în grup și caută cu cuvântul ”testing”!

Te-au convins testări independente ale uleiurilor esențiale?

Vrei și mai multe detalii despre modurile de utilizare ale uleiurilor esențiale?

Alătură-te grupului Uleiuri Esențiale pentru Vitalitate de pe Facebook unde te așteaptă multe informații, poți pune întrebări și participa la discuții!

Scroll to Top
×

Bună!

Ai întrebări legate de MetaPWR sau vrei să cumperi kitul MetaPWR? Fă clic pe imaginea mea!

×