Nu mă crezi pe mine ca consultant de wellness al Doterrei că uleiurile esențiale și produsele Doterra sunt de o calitate excelentă?

Nici nu e nevoie.

Ascultă de acest grup de pasionați independenți ai uleurilor esențiale (Essential Oil Consumer Report) care au strâns bani și au făcut comandat unul laborator independent testări pentru uleiurile esențiale produse de mai multe firme producătoare de uleiuri esențiale. Testatorii nu au știut care ulei esențial de la ce companie provine. Una dintre companiile de uleiuri esențiale ale cărei uleiuri au fost testate a fost Doterra.

Rezultatul?

Toate uleiurile esențiale ale Doterrei sau dovedit autentice și pure, fără falsificări. Singura obiecție a fost că la una dintre amestecuri s-a omis să se treacă un ingredient pe etichetă. În rest puritate și calitate 100%.

Dovada?

Am atasat aici rapoartele de la laboratoarele independente care au efectuat testarile. Au fost alese pentru testare doar cateva uleiuri esențiale de la fiecare companie din motive financiare. Uleiurile au fost alese la întâmplare, din sticle întâmplătoare din acel tip de ulei, deci nu se putea ști de dinainte care uleiuri și conținutul căror sticle vor fi testate. Găsiți mai jos rapoartele:

Lavandă

Arbore de ceai

Ghimbir

Mentă piperată

Deep Blue

On Guard pentru