Reguli pentru un stil de viață sănătos - 6 pași spre sănătate

Un stil de viață sănătos poate fi și simplu. Vrei să afli care sunt cei șase pași simpli pentru îngrijirea sănătății?
În următorul video îți prezint PIRAMIDA SĂNĂTĂȚII adică 6 pași simpli pentru îngrijirea sănătății.

Vrei ajutor în crearea unui stil de viață sănătos?​

Cere un consult de wellness!
* In chatul care apare scrie-mi un mesaj cu textul „CONSULT DE WELLNESS” și te voi contacta în curând pentru detalii!!
GĂSEȘTI MAI JOS TEXTUL FILMULUI VIDEO:

Bună tuturor!

Sunt Susana Danel. Avocat al sănătății de 6 ani la Doterra.

Sănătatea este unul dintre cele mai valoroase lucruri din viețile noastre. De aceea merită să îi acordăm atenție și să ne îngrijim de sănătatea noastră. Dar la ce ne gândim de obicei când ne gândim la un stil de viață sănătos? La îngrijirea sănătății? Ne gândim că ”vai, o să ne ceară foarte mult timp”, ”o să coste mult”, ”cere foarte mulți bani” și nu în ultimul rând că ”este foarte complicat”.

Ei, Doterra are un program de sănătate pe care poate că majoritatea dintre cei care folosesc uleiurile nici nu îl cunosc. Dar Doterra toate produsele și le prezintă pe paleta acestei Piramide a Sănătății. Deci Doterra are un program de îngrijire a sănătății în șase pași foarte simpli. Deci îngrijirea sănătății nu trebuie să fie ceva foarte complicat. Poate fi și ceva foarte simplu. Și o să dau share să vă arăt…

Așa arată Piramida Sănătății. 6 pași foarte simpli care ne atrag atenția asupra punctelor vitale la care trebuie să fim atenți dacă vrem să ne îngrijim de sănătatea noastră.

Și care sunt acești șase pași? Să avem o nutriție sănătoasă, să facem exerciții fizice regulate, deci să avem mișcare, să fim odihniți și să ne gestionăm stresul, să ne reducem toxicitatea din toate aspectele vieții, să avem decizii informate privind propria sănătate și îngrijirea medicală proactivă.

În cursul acestei serii de minivideouri o să vorbim despre fiecare pas pe îndelete ca să puteți să aveți un stil de viață și mai sănătos.

Doresc să vă ajut să vă îngrijiți și mai bine de sănătatea voastră.

Scroll to Top
×

Bună!

Ai întrebări legate de MetaPWR sau vrei să cumperi kitul MetaPWR? Fă clic pe imaginea mea!

×