AMESTEC DE ULEIURI ESENȚIALE BREATHE

(Amestec pentru căile respiratorii)

Utilizările blendului Breathe

Îmbunătățit cu cardamom, dōTERRA Breathe/Air™ este un amestec remarcabil de uleiuri esențiale. Un produs reprezentativ al gamei de uleiuri esențiale dōTERRA, acest amestec exclusiv este alcătuit din uleiurile esențiale de Dafin (frunză), Mentă, Eucalipt, Melaleuca, Lămâie, Ravensara și Cardamom. dōTERRA Air poate fi aplicat local pe torace, spate sau tălpi, pentru a calma simțurile.

  • Pentru rezultate optime, aplică dōTERRA Air pe torace pentru o senzație de răcorire, revigorare și o respirație ușoară.
  • Masează pe torace sau picioare.
  • Dacă ești un entuziast al activităților în aer liber, aplică local dōTERRA Air înainte de a porni în explorarea naturii.

Indicații pentru utilizările blendului Breathe

Uz extern:Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru îmbăiere, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru parfumare, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Difuzare: Pune două-trei picături în difuzorul ales.

Precautii în utilizările blendului Breathe

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de 12 ore după aplicarea produsului. A nu se administra intern.

Beneficii primare

  • „Menține o senzație de eliberare a căilor respiratorii și facilitează respirația.”
  • Răcoritor și revigorant.

Ingrediente

Uleiuri esențiale de dafin (frunză), mentă (plantă integrală), eucalipt (frunză/tulpină), melaleuca (frunză), lămâie (coajă), ravensara (frunză), cardamom (sămânță)

Descriere aromatică

Mentolat, iute, proaspăt, aerisit

Sursa: Doterra

Vrei și mai multe detalii despre utilizarea blendului Breathe?

Alătură-te grupului Uleiuri esențiale pentru vitalitate de pe Facebook, unde te așteaptă o sumedenie de informații și poți pune întrebări și participa la discuții!